I dag har vi sett på fliser og kjøkken!

Turen gikk til Gåren flisesenter og vi fikk hjelp av en dyktig og kjapp kundebehandler. Vi ble raskt klar over at 250 kr per kvadratmeter med fliser er LITE. I utgangspunktet lå det 200 kr per kvadratmeter i pakken som vi forhandlet opp til kr 250 da vi skrev kontrakt. Jeg har en tendens til å falle for det som ligger i det øvre pris-sjiktet, selvfølgelig helt utilsiktet, og falt pladask for en flis til den nette sum av 678 kr per kvadratmeter. Vi har fått med vareprøve hjem og jeg skal legge ut bilde en dag jeg har litt bedre tid. Flisen er lys brun/beige med blank overflate og vakkert spill, minner om helt lys blankpolert marmor. Kundebehandleren skulle lage et tilbud til oss og sende på mail i løpet av dagen.
På badet i 2. etg og i sokkelleiligheten var vi ganske edruelige og fant faktisk veggflis til 100 kr per kvadratmeter. Så nå må vi regne på hvor mye vi sparer inn på disse rommene og hva mellomlegget blir dersom vi velger de dyre flisene til hovedbadet.

Ja, vi har allerede merket at det er dyrt å bygge hus! Det blir nok noen kompromiss på veien, men vi er foreløpig enige om følgende prioritering av oppgraderinger i forhold til ordinær plan:
Pri 1:       Plankegulv stue (orginalt er det eikeparkett)
Pri 2:       Dyrere fliser på hovedbad
Begge disse tingene vil utgjøre større pengesummer, men er vanskelig å gjøre noe med i etterkant.

Etterpå gikk turen til HTH, der ble vi i grunnen ganske sikker på at vi vil trekke ut kjøkkenet og heller handle på KVIK.
Slik vi ser det vil vi da få mye mer kjøkken for pengene. Spørsmålet er om utbygger vil gi oss med kjøkkentillegget på 27 000 som vi har forhandlet oss til dersom vi velger å bytte leverandør. Det blir avgjørende for valget.
Under er det bilde av et KVIK kjøkken som er ganske likt HTH Straight.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

36, Bergen

Vi er en familie på 4 som nettopp har flyttet inn i nybygget hus! I tiden framover skal vi gjøre huset til et koselig og personlig hjem for familien. Mor er litt over gjennomsnittet opptatt av interiør og synes det er artig å kunne dele tanker og idèer. Med to herlige gutter på 4 1/2 år og 2 måneder står mammarollen også sentralt og jeg vil derfor også bruke bloggen til å dele litt av hverdagen vår. Jeg blir veldig glad for innspill, tips og kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits