Endelig planløsning?

Ja nå har vi tenkt og tegnet og tenkt og tegnet, og tror at vi har klart å løse de fleste utfordringene som jeg skrev om i sist innlegg. Nå har vi fått plassert en skittentøysjakt som går hele veien fra loftsetasjen og ned på vaskerommet. På tegningen ser du den som en grå firkant som går fra et hjørne på badet og hele veien ned i 1. etasje. Dette løste utfordringen med skitne klær. Å bære de rene klærne opp to trapper tror jeg vi skal klare!
Vi har også gjort kjøkkenet litt smalere, nå er det mer funksjonelt og vi får bedre plass i stuen.
Jeg lurer på om vi kanskje er i mål snart jeg? Det eneste spørsmålet nå er om vi trenger mer bodplass. Vi satser på en stor bod i garasjen + lagringsplass i knevegger og håper at dette skal holde. Det blir mye skapplass i huset , det hjelper jo også på!
Nå er vi i full gang med å ordne i tomannsboligen vår! I morgen kommer megler for å ta bilder så da er vi i gang!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

36, Bergen

Vi er en familie på 4 som nettopp har flyttet inn i nybygget hus! I tiden framover skal vi gjøre huset til et koselig og personlig hjem for familien. Mor er litt over gjennomsnittet opptatt av interiør og synes det er artig å kunne dele tanker og idèer. Med to herlige gutter på 4 1/2 år og 2 måneder står mammarollen også sentralt og jeg vil derfor også bruke bloggen til å dele litt av hverdagen vår. Jeg blir veldig glad for innspill, tips og kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits