Nå er vi i gang!

Denne uken har det begynt å skje noe! Nå er arbeidet med grunnmuren endelig i gang!


Det er mange ting å forholde seg til på kort tid i denne perioden, det har vi allerede oppdaget.
Da jeg hentet Emiil i barnehagen tirsdag spurte han om vi kunne dra på tomten og se, dette viste seg å være en god idè! Jeg møtte på entrepenøren som står for grunnarbeidet og han lurte på om vi skulle ha betongdekke over garasje/carport. Dersom så var tilfelle måtte han ha beskjed og nye tegninger innen neste dag.
Vi trodde vi hadde formidlet ønsket om betongdekke men oppdaget at her var det misforståelser. Innen neste dag var nye tegninger levert og vi ble plutselig 28500 kroner fattigere! Tror likevel at dette var en god investering! Nå blir garasje/carport mer en del av selve huset, tror at det vil se bra ut!

Ellers er arbeidet med pakking i gang. Nå har vi brukt en uke på å tømme mesteparten av loftet og vi forstår vel ikke helt hvordan vi skal komme i mål.  Det blir flytting til Auredalen i påsken!
Dersom noen kjenner til kompetente nedvaskere er det bare å tipse oss.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line

Line

36, Bergen

Vi er en familie på 4 som nettopp har flyttet inn i nybygget hus! I tiden framover skal vi gjøre huset til et koselig og personlig hjem for familien. Mor er litt over gjennomsnittet opptatt av interiør og synes det er artig å kunne dele tanker og idèer. Med to herlige gutter på 4 1/2 år og 2 måneder står mammarollen også sentralt og jeg vil derfor også bruke bloggen til å dele litt av hverdagen vår. Jeg blir veldig glad for innspill, tips og kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits