Nå begynner tiden å bli knapp...

Vi kjenner på at tiden renner ut og at det ennå gjenstår mange avgjørelser. Må ærlig innrømme at jeg ikke visste at det skulle bli så travelt med husbygging, phu!

I dag har vi tatt ut to servantbatterier til den store vasken fra KVIK på hovedbadet. Vi rakk også å kikke mer på maling og farger. Det blir lyse farger i hele huset. På kjøkken og i stuen står valget mellom fargene "vanilje" og "dun". Sistnevnte er noe mørkere enn vanilje. Begge passer fint til gulvet som blir i hvit mattlakket eik. I loftsetasjen blir det vanilje med fondvegger i annen farge/tapet på soverom. Nå i helgen skal vi prøve de ulike fargene i ulikt lys, til gulvet vi har tatt ut og annet interiør.
Synes at "gustaviansk blå" er en rolig og delikat farge som kanskje blir fin på babyrommet. Emiil har ønsket seg beige vegger, det gjenstår å velge fondvegg på hans rom.
Mor er litt svak for støvrosa og far protesterer ikke så veldig, så vi får se hvilken farge vi ender opp med på hovedsoverommet...


Gustaviansk blå


Støvrosa
Én kommentar

Blogger ikke mer..

05.jun.2010 kl.19:29

Jeg digger bloggen din, bare legg meg til som venn, så skal jeg kommentere masse hos deg. Du skriver kjempebra, og har fine bilder og bilder som passer til innlegget. Kjempebra! SÅ, hehe, stå på! :) Utrolig fin header og virkelig ryddig design! :)

Hva syns du om gjesteinnlegget olaavsorvik skrev? :)

Skriv en ny kommentar

Line

Line

36, Bergen

Vi er en familie på 4 som nettopp har flyttet inn i nybygget hus! I tiden framover skal vi gjøre huset til et koselig og personlig hjem for familien. Mor er litt over gjennomsnittet opptatt av interiør og synes det er artig å kunne dele tanker og idèer. Med to herlige gutter på 4 1/2 år og 2 måneder står mammarollen også sentralt og jeg vil derfor også bruke bloggen til å dele litt av hverdagen vår. Jeg blir veldig glad for innspill, tips og kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits