Møte med elektriker

I dag har vi hatt møte med elektrikeren og det var en tålmodighetsprøve for meg! Lampepunkter, brytere, "endevendere" og stikkontakter i et herlig kaos. Dette var vanskelig! Først og fremst skal det jo være nok av alt, deretter er det jo lurt å få de ulike innretningene funskjonelt plassert, noe som var en utfordring. Utrolig møysommelig, kjedelig og desverre nødvendig planlegging. Kanskje var det den kranglete ryggen min som påvirket humøret litt samt graviditetshormonene som lett kommer i kok, jeg er i alle fall glad for at det meste er unnagjort i dag.

Fra hallen i 1. etg. kan man se helt opp på skråtaket på loftet i 3.etg, her hadde vi tenkt å ha noen spotlights for å få trappen opplyst. Det gikk desverre ikke, derfor må vi finne en annen løsning. Jeg tenker at det kanskje kan bli stilig med en stor taklampe eller en lysekrone som faktisk kan sees helt fra 1. etg og som gir et "sug i magen" når vi kikker opp:o)
Har vindus-shoppet litt på nettet i kveld og fant et lite utvalg, bare se under.

4 kommentarer

silje

09.jun.2010 kl.23:40

nummer 6 ovenfra har vi på soverommet, bare i messing. (bronse. ja, gull. du skjønner.) Den gir kjempestilig mønster på veggene, og er veldig veldig fin å se på! :)

10.jun.2010 kl.12:22

Hei Silje! Nummer 6 er kjempe fin! Kan tenke meg at den lager fint lys og mønster på veggen ja. Vanskelig å se på bilde hvor stor den egentlig er. Siden den skal henge i trapperommet helt øverst innbiller jeg meg at den bør være litt stor og lyse godt opp.

silje

12.jun.2010 kl.15:43

kan være det blir litt ullent lys då, men sikkert bedre med sølv enn gull. Kommer sikkert an på pæro ein bruker og. Dåkke får komme på besøk og ta ein kikke ;) den er ca 40 cm høg og 30 cm i diameter.

15.jun.2010 kl.19:22

Enig med deg, sølv vil nok passe bra inn :o)

Inge er nok mer begeistret for moderne lamper, så vi får se. Det er i alle fall viktig at den gir godt lys, skal jo belyse trappen helt til hallen i 1. etg.

Hadde vært kjekt å besøke dere, men hverdagen er desverre litt for hektisk for tiden ;o)

Hils din kjære!

Skriv en ny kommentar

Line

Line

36, Bergen

Vi er en familie på 4 som nettopp har flyttet inn i nybygget hus! I tiden framover skal vi gjøre huset til et koselig og personlig hjem for familien. Mor er litt over gjennomsnittet opptatt av interiør og synes det er artig å kunne dele tanker og idèer. Med to herlige gutter på 4 1/2 år og 2 måneder står mammarollen også sentralt og jeg vil derfor også bruke bloggen til å dele litt av hverdagen vår. Jeg blir veldig glad for innspill, tips og kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits