På torsdag kommer rørleggeren...

... og alt av vvs-utstyr er bestilt:

GB vegghengte toaletter
GB Nautic dusjbatterier og garnityr
Damixa Merkur servantbatterier
Scandic dusjbue
Evo 186 kjøkkenbatteri
Under har jeg lagt inn bilder av det jeg fant på nettet.

Ellers er nå el-planene klare og elektrikeren skal begynne. Prosessen har blitt litt forsinket siden ventilasjonsanlegget ikke kom da det skulle. Håper at alt går raskt unna nå.
Utbygger har lovet oss å vurdere tidligere overtakelse og gi oss tilbakemelding på dette i løpet av dagen i dag, men vi har ikke hørt noe. Vi krysser både fingre og tær for at vi kan flytte inn før babyen kommer, det hadde vært flott!


2 kommentarer

silje

15.jun.2010 kl.19:53

Pappa har veldig god erfaring med å fikse den øverste der, damixaen. vår er nemlig heilt lik, og lakk i 3 mnd før pappa kom på besøk ;)

15.jun.2010 kl.20:24

Kjedelig med dryppende kraner - og fint med handymen som kan fikse :o)

Skriv en ny kommentar

Line

Line

36, Bergen

Vi er en familie på 4 som nettopp har flyttet inn i nybygget hus! I tiden framover skal vi gjøre huset til et koselig og personlig hjem for familien. Mor er litt over gjennomsnittet opptatt av interiør og synes det er artig å kunne dele tanker og idèer. Med to herlige gutter på 4 1/2 år og 2 måneder står mammarollen også sentralt og jeg vil derfor også bruke bloggen til å dele litt av hverdagen vår. Jeg blir veldig glad for innspill, tips og kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits