Veggdekor på barnerommene...

... er nå bestilt! Og gjett om det var store prisforskjeller på nettet. Prisene varierte fra over 1000.- til et par hundre inkludert frakt, så det lønner seg å kikke litt rundt!

Emiil er opptatt av å lære seg bokstavene for tiden, derfor synes vi wallstickers med alfabetet var en god idè. Disse er bestilt fra www.yellowmoon.org.uk.

Lillebror skal få dette "vokse-treet" som vi har bestilt fra http://www.wallies.com.Vi er ganske fornøyde med valgene! Det som er genialt med wallstickers er jo at de fleste kan byttes ut etter hvert som barna blir eldre, litt enklere enn å tapetsere hele vegger på nytt.

På kjøkkenet skal jeg etterhvert bestille veggord med oppskriften på vår favorittrett, men vi vil vente til kjøkkenet er på plass. Bildet er hentet fra www.lunehjem.no.
Og dere;  jeg setter stor pris på kommentarer og kunne tenkt meg litt flere!
Det er veldig kjekt med innspill, idèer og synspunkt.

2 kommentarer

silje

13.aug.2010 kl.10:20

Det blir oppskrift på Chili, det då?

:)

Huset blir FINT!

Line

13.aug.2010 kl.21:02

silje: He he! Ja, det må vel kanskje bli det ;o)

Hatt en fin ferie?

Skriv en ny kommentar

Line

Line

36, Bergen

Vi er en familie på 4 som nettopp har flyttet inn i nybygget hus! I tiden framover skal vi gjøre huset til et koselig og personlig hjem for familien. Mor er litt over gjennomsnittet opptatt av interiør og synes det er artig å kunne dele tanker og idèer. Med to herlige gutter på 4 1/2 år og 2 måneder står mammarollen også sentralt og jeg vil derfor også bruke bloggen til å dele litt av hverdagen vår. Jeg blir veldig glad for innspill, tips og kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits