Nå er gulvet i hovedetasjen ferdig...

....og arbeidet med innsettinger og lister nesten i mål. Vi har valgt å ha smale lister i taket. Dette er fordi vi har sett flere eksempler på at det i listefrie tak ofte blir små gliper og sprekker på sikt. Gulvlister og lister rundt dører og vinduer er hvite og ekstra brede, jeg liker det solide inntrykket ekstra bredde gir! Spikerslagene skal selvsagt flikkes og males, det har vi med i kontrakten.

I kveld er svigerfar og min kjære i full gang med montering av kjøkken, siste rest ble hentet på KVIK i formiddag. Blir utrolig spennende å se om kjøkkenet blir like bra som vi har tenkt! Det er ganske stort så her er det mye jobb!
Trappen er bestilt og skal leveres den 10. september. Nå begynner vi å se slutten på byggeprosessen, fantastisk deilig!

2 kommentarer

Guro - MacMatre

15.aug.2010 kl.11:34

Hei, og så koselig med kommentar inne hos oss :)

Ja, jeg så også at vi har samme tapet - den er jo så nydelig! Er ikke kommet opp på veggen hos oss enda, men ligger fint i rullene sine og bare venter! Svigers er noen kløppere på å tapetsere så vi venter til de kommer på besøk en helg :)

Ellers overtar vi huset 30. september, TO UKER før termin! HJELP!

Byggmesteren så ikke helt bort i fra at vi kanskje får overta en til to uker før, håper så inderlig det. Bare én dag før hjelper! Vi har overtagelse på leiligheten vår 30., så det blir hektisk hvis alt skal skje på en dag...

Når har dere termin og innflytning?

Har allerede hentet en stabel med bananesker på butikken jeg og så smått begynt å pakke. Bedre føre var!

Så fint dere får det :) Vi er på vei opp i huset nå for å flikke listene selv, del av egeninnsatsen. Dvs. mannen flikker, jeg er selskapsdame :)

Følger med dere videre - blogges :)

15.aug.2010 kl.12:17

Hei igjen!

Så flink du er som allerede er i gang med pakking! Jeg har sist gang alt for friskt i minne ennå. Det var i påsken - og vi flyttet hele TO ganger i løpet av èn uke. Ikke spør hvorfor *ler*, men det var SLITSOMT! Kan ikke si at jeg gleder meg høygravid som jeg er allerede nå ;o) Jeg har termin 21. september.

Opprinnelig overtakelse var 1. oktober, men nå kan det se ut som om vi kanskje kommer i hus 15. september. Håper bare ikke nurket har tenkt å komme samtidig. Travelt nok med en aktiv fireåring som skal ha nesen sin oppi absolutt alt ;o)

Så da skjer ting omtrent samtidig hos oss som hos dere, litt artig!

I dag er mannen i gang med montering av kjøkkenskap, men tror at det var en noe større utfordring enn han hadde regnet med. KVIK-kjøkken er visst veldig annerledes enn IKEA-kjøkken når det gjelder montering. Han river seg litt i håret av bruksanvisningen som bare stemmer i ny og ne.

Ha en fin dag med flikking, selskap ;o) og pakking!

Følges videre på bloggen.

Hilsen Line

Skriv en ny kommentar

Line

Line

36, Bergen

Vi er en familie på 4 som nettopp har flyttet inn i nybygget hus! I tiden framover skal vi gjøre huset til et koselig og personlig hjem for familien. Mor er litt over gjennomsnittet opptatt av interiør og synes det er artig å kunne dele tanker og idèer. Med to herlige gutter på 4 1/2 år og 2 måneder står mammarollen også sentralt og jeg vil derfor også bruke bloggen til å dele litt av hverdagen vår. Jeg blir veldig glad for innspill, tips og kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits