Nå har vi fått rekkverk på terrassen!

Se så fint det ble! Det gjenstår litt maling.Arbeidet med uteområdet er i gang og de første lassene med pukk på parkeringsplassen er kommet.7 kommentarer

Marianne

29.aug.2010 kl.12:54

Så fint det blir! Likte veldig godt løsningen med terasse over garasjen:-)

Line

29.aug.2010 kl.18:35

Marianne:

Takk Marianne! Vi er veldig fornøyd med løsningen. Terrassen ble stor og god, og vi kan gå tørskodd fra bilen og inn i huset :o)

Guro

29.aug.2010 kl.19:52

Så fint det blir - og så stor terrasse! Heldigen :)

silje

30.aug.2010 kl.15:24

wow! fint! :)

Guro

06.sep.2010 kl.22:28

God kveld :)

Trappa som var inkludert i husprisen var ei rein furutrapp, med furuspiler og det hele. I tillegg var den åpen.

Vi har jo ikke gjort noe hokus pokus, men som du ser bestilt stålspiler, hvite vanger og hvitt mellom trinnene, og tett trapp slik at vi får bod under. Trenger all den bodplass vi kan få :) I tillegg var originaltrappa mer snirklete med noe utskjæringer på rekkverket - bort med det!

Dere venter fortsatt på trappa altså? Så kjedelig når de kommer så seint i byggeprosessen... Du må iallefall være veldig forsiktig i stigen!!! Jeg prøvde å unngå å klatre i den mest mulig, men ofte var nysgjerrigheten så stor at jeg ikke klarte å la være. Men litt ekkelt å klatre med baby i magen.

Håper formen din er fin! Du har vel begynt permisjonen nå?

Line

09.sep.2010 kl.17:17

silje: Tusen takk :o)

Line

09.sep.2010 kl.17:19

Guro: Hei Guro!

Takk for trappe-info :o)

Trappen vår kommer i morgen og skal visstnok bare ta en halv dag å montere, vi er spente! Er enig med deg i at stiger og damer med store babymager ikke er en heldig kombinasjon ;o)

Ja takk, formen er bra og permisjonen er staret. Nå håper jeg bare at vi rekker å komme oss i hus før lillebror hilser på :o)

Du da, hvordan er formen din?

Skriv en ny kommentar

Line

Line

36, Bergen

Vi er en familie på 4 som nettopp har flyttet inn i nybygget hus! I tiden framover skal vi gjøre huset til et koselig og personlig hjem for familien. Mor er litt over gjennomsnittet opptatt av interiør og synes det er artig å kunne dele tanker og idèer. Med to herlige gutter på 4 1/2 år og 2 måneder står mammarollen også sentralt og jeg vil derfor også bruke bloggen til å dele litt av hverdagen vår. Jeg blir veldig glad for innspill, tips og kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits