Belysning kjøkken

På fredag skal vi kjøpe spisebord og stoler til 
spisekroken på kjøkkenet, gleder meg!

Vi må også ha lampe i taket over spisebordet.
Jeg har kikket på mye forskjellig og synes at valget et vanskelig!
Utrolig mye lekkert, men er usikker på hva som vil passe best inn her hos oss.

Øverst på ønskelisten står Gregg Media fra Foscarini.
Den er laget av munnblåst satinert glass og
endrer utseende fra hvilken vinkel du ser den fra.

 

 

Ellers er turbo 62 nesten enda kulere, men prisen er litt for stiv (nesten 10 000).

 

 

 

Se så flott den er!

 

 

Litt enklere og rimeligere...

  

  
Stikkord:

7 kommentarer

Evelyn

10.nov.2010 kl.13:13

Hei Line!

Jammen får dåke det stilig! Skikkelig gjennomført!

Håpar du ikkje har tenkt å skrota det gamle spisebordet ditt, slik du skreiv. Då må du heller legga det ut på Finn. Eg er på leit etter noko lignande, nemlig ;)

Evelyn.

Line

10.nov.2010 kl.13:30

Evelyn: Hei du!

Takk i like så! Fikk en titt på huset ditt da jeg var på FB :o) Har dere kommet i hus nå? Vi trives godt her i Lekvenmarka, men vil nok ta tid og stunder før vi kommer i orden. Vi får "bo oss inn" i tiden som kommer.

Vi har vært inne på tanken om å legge bordet ut på Finn, men vet ikke om det er verdt "styret". Dere må gjerne ta turen å kikke på det dersom dere vil :o)

Evelyn

10.nov.2010 kl.13:42

Me er ikkje komt oss i hus enno. Det blir tidlegast 22. denne mnd. Men me skal ut frå rekkehuset i helga. Så blir det å bu i campingvogn ei veke, he, he. Heldigvis får me plassert alle tinga våre i kjellaren på det nye huset.

Det er no ikkje mykje styr å legga ut bordet på Finn då, Line. Heilt sikkert mange som er interessert, og så kjem dei jo og hentar det! Må vere meir styr å kjøra det på dynga. Og så tungt som det er! Eg kunne i tilfelle tenkt meg berre bordet. Me kan godt komma og sjå på det, viss ikkje du vil legga alt ut på Finn.

Line

10.nov.2010 kl.13:45

Evelyn:

Så spennende med camping! Eller ikke? Det er nå sporty i alle fall!

Bordet er ikke så fantastisk fint og heller ikke så veldig stort. Helt ok kjøkkenbord i heltre eik. Jeg får høre med gemalen om hva han har tenkt...

Bare kom å kikk om dere vil :o)

Og du; masse lykke til med campingliv og flytting :o)

Evelyn

10.nov.2010 kl.13:55

Campinglivet virkar ikkje så forlokkande på meg, i alle fall ikkje i november :D Men alt går for ei lita stund.

Det er no plass til 8 personar rundt bordet ditt, det er godt nok for meg ;) Snakk med gemalen din, du. Så kan du jo sneda meg ei melding på FB om dåke vil selga det.

Takk for lykkeønker, det kan me trenga. Så får dåke ha lykke til med å "bu dåke inn." Klem.

Guro / MacMatre

10.nov.2010 kl.20:20

Hei hei :)

Hvordan står det til? Gratulerer så masse med lille prinsen! Håper barseltiden er fin!

Her kom prinsessa en dag etter termin, og hun er en måned på fredag. Fytti så fort tiden går! Vi nyter den nye tilværelsen, og er begynt å komme godt inn i ting og tang.

Dere har fått det skikkelig fint! Elsker det kjøkkenet deres :) Og jeg heier på Gregg-lampen! Den er nydelig. Vi ville ha den i trappeoppgangen, men den leveres ikke med pendel som er lang nok til å henge i gangen vår.

Lykke til med valget, og lykke til med spisestueshopping på fredag :)

Klem

Line

11.nov.2010 kl.09:39

Guro / MacMatre:

Hei Guro! Gratulerer så mye med en liten prinsesse! Høres ut som du koser deg med henne :o) Jeg er helt enig i at tiden går fort, det er nesten litt vemodig at lillegutt har blitt så stor! Han er jo allerede 7 uker i morgen og har vokst kjempe fort. Tusen takk for kompliment av kjøkkenet. Ja, vi er veldig fornøyde, men det gjenstår mye i huset før vi kan kalle det et ordentlig hjem. Jeg har for eksempel ikke begynt på barnerommene og vårt soverom ennå, og vaskerommet er uferdig. Men vi får ta det litt "pø om pø" :o)

Ja, Gregg lampen er så utrolig flott! Må prøve å overtale mannen!

Nå må jeg inn å kikke på bloggen din igjen. Var sikker på at jeg la en melding sist, men jeg husker ikke helt *ammetåke* ;o)

Ha en herlig torsdag med lille tulla di og kos deg masse!

Klem tilbake

Skriv en ny kommentar

Line

Line

36, Bergen

Vi er en familie på 4 som nettopp har flyttet inn i nybygget hus! I tiden framover skal vi gjøre huset til et koselig og personlig hjem for familien. Mor er litt over gjennomsnittet opptatt av interiør og synes det er artig å kunne dele tanker og idèer. Med to herlige gutter på 4 1/2 år og 2 måneder står mammarollen også sentralt og jeg vil derfor også bruke bloggen til å dele litt av hverdagen vår. Jeg blir veldig glad for innspill, tips og kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits